در مطلب زیر می‌خواهیم شما را با طرز تهیه یک نوع کوکی خوشمزه آشنا کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور پخت کوکی ترک دار  لیمویی را به شما آموزش دهیم.


بیشتربخوانید


مواد لازم

آرد ۲ پیمانه

کره ۸۰ گرم

شکر ۱/۲ پیمانه

رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذا خوری

آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری

بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری

اسانس لیمو ۱ قاشق چای خوری

تخم مرغ ۱ عدد

شکر (برای تزئین) ۱.۴ پیمانه

پودر قند (برای تزئین) ۱.۴ پیمانه

طرز تهیه

_شکر و کره را با همزن برقی خوب می‌زنیم و هر ازگاهی با لیسک کناره‌ها را داخل ظرف جمع می‌کنیم تا یکدست شود.

_تخم مرغ و رنده پوست لیمو و اسانس لیمو را اصافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. آب لیمو را هم به مواد اضافه می‌کنیم.

_آرد و بکینگ پودر را سه مرتبه الک می‌کنیم و آرام به مواد تخم مرغی اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا خمیر منسجمی بدست آید.

_ظرف خمیر را سلفون می‌کشیم و یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.

_سپس با قاشق غذاخوری از مواد برداشته و در دست گلوله می‌کنیم و اول در شکر و بعد در پودر قند می‌غلتانیم. دقت کنید حتما اول در شکر و بعد پودر قند.

_ مواد را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار میدهیم. دقت کنید حتما فر را ۱۵ دقیقه گرم کنید.

_وقتی روی شیرینی‌ها ترک خورد یعنی آماده هستند و باید از فر خارج شوند اگر بیشتر بمانند سفت می‌شوند.

_کوکی‌ها را با فاصله زیاد داخل سینی قرار بدهید که بهم نچسبند ترجیحا هر بار ۶ کوکی رو پخته و خارج کنید و بقیه خمیر را به همین ترتیب درست کنید.

منبع: مجله سرگرمی زازل

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.